happy or noooot?!

2010-04-17 @ 10:59:08
Hej alla!
Det har blivit lite bloggande i veckan, både för att mycket har hänt (ja, jag ska berätta) och för att jag inte riktigt haft tid.

Som ni säkert hört tidigare gjorde jag illa knät här för ett antal veckor sen.
Och det har hängt med så vi åkte ju och kollade det både på karolinska och hos en sjukgymnast. Hos sjukgymnasten sa hon att vi skulle få en tid hos en ortoped(en doktor som är specialist på ben och skelett skador typ) för hon tyckte sig känna att mitt främre korsband inte var som det skulle.

Så när vi kommer dit så gör doktorn en undersökning(detta var typ en halv vecka senare) och hon kom fram till att; jo, det främre korsbandet var ju lite sämre på det högra knät än det vänstra och antagligen så avr det ju skadat. Så vi skulle göra en magnet röntgen som skulle visa leder och liknande, såsom korsband. Men det var ju typ en väntelista åp 2 veckor för det, och sen tar det ett par dagar för att få fram svaret.

Men det var i och för sig inte det värsta, doktorn sa att om jag sille fortsätta spela fotboll och idrotta som jag gjorde innan jag gjorde illa mig så var nog den bästa lösningen operation!!! Och inte nog med att jag skule opereras så skulle rehabiliterings tiden vara ca 6-8 månader och jag skulle vara fullt återställd inom 8-12 månader!!!!
Det kan alltså ta upp till ett år att göra operationen och sedan göra rehabiliteringen! Och det är mitt jobb som är jobbigast(såklart) och därföt en ganska påfrestande procedur(för mig då)! BLÄ!


Så det har varit min vecka :P

Fast jag har fått en tid på MR nu så det blir på tisdag, sen tar det typ en till vecka och sen kan jag få besked om vad som kommer hända.

Och blir det nu så att jag blir eller kommer bli opererad(eller förmodligen i vilket fall som helst) så kommer jag inte få spela cupen i Italien! Bajs! (förlåt språket idag)
Men om allt går min väg kommer jag att kanske kunna åka med och bara kolla o bära vattenflaskor eller nått :s 






Blä blä blä
för att ramla!!





Tack för att ni finns!

puss o kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback