Kaffesumpspapper

Håller på med de läxor jag drunknar i. Har gjort de gamla papperna till mig första världskriget box till SO/engelska. Hittade ultimata bilder och känner att livet blev lite bättre. Nu ska jag bara göra resten.. oj då. Förstå hur hemskt det måste vara att vara i krig, iallafall då, att sitta där i dina skyttegravar och veta att chansen att jag kommer hem är ungefär lika stor som att det går en elefant förbi i mitten av slagfältet.. I Tyskland liksom. Man lever mitt i en döds zon i 5 år.. om man ens överlevde så länge.  Ush, och för kvinnorna  som var hemma då, de var tvungna att sitta där hemma och veta att, ja, min man kommer nog inte hem, men vi tror det. För det gör chansen mycket större... NOT!
Kaffesump säger jag bara, låter som ett där ush ord nämligen, Kaffesump! Det är vad krig är, Kaffesump!

Men jag har flyge fel allsåledes..


Beppe :Hej humlan! Har du sätt nått?
Humlan: Jag det har jag säkert.

Så jävla klokrent!

Utan mina fantastiska byxor är jag värdelös!


Pling plång på ett piano, tjong

Är för trött för att veta vad jag skriver snart, ska upp imorgon och hjälpa moder med fotvården, helt plötsligt skulle alla göra det i familjen. Trevligt, det blev ett familje projekt..
Tro inte att jag bara är super drogad för den mest slumpmässiga rubriken någonsin utan Spotify fick mig att vilja skriva det.
Sov gott nu era små grodor

Skägg

Vad är grejen med allt detta tjat om skägg? Visst, det ska ju komma från kanal 5s nya poppis program "kungarna av Tylösand" men skägg? vad kommer det in i bilden liksom?! Det är hår i ansiktet på män(oftast..) Och det är väll inge mer med det, eller? Är det så illa att jag faktiskt måste kolla på det för att få reda på hela skägg historiken? Aja, hur som. När vi ändå pratar om skägg. Vissa anser att Skägg är sådant hopplöst fult och äckligt så att dom kräks medan andra tycker att det är galet sexigt och dreglar efter dom med skägg. Men vad tycker jag? Ehh, vet ej. Men man kan ju tvärsäkert säga att det är ett individuellt problem, både om du gillar denna hårväxt eller ej, eller om du passar i det överhuvudtaget. Men en person som är ultrasäkert super sexig är våran alldeles speciella Jake Gyllenhaal. Han är snygg både med och utan detta hår i ansiktet.
Sen är du ju en fråga om skägg, rakad eller eftermiddags stubbet. Eftermiddags stubbet är ofta en sak som blir snyggt om man är klädd för det, om man kan säga så. Men nog om det, njut av bilden men förstör inte datorn tjejer ;)


IngvarKampradElmtarydAgunnaryd

Jag gillar IKEA. Jag kommer förmodligen att basera hela mitt första boende med IKEA produkter. Bara för att jag är kär i alla lösningar och saker dom har. Var med moder och köpte in galet mycket saker till fotvården i kväll. I kundradion skrek dom ideligen ut att snart var det ju stängnings dags, bara så att alla visste det. Det gjorde inte att min lilla moder blev någe lugnare. Men det löste sig, vi fick med allt(tror jag) 2 fåtöljer, 2 väggskåp och hundra saker till.

Vem läser rubriken, egentligen?

Vem är det som ständigt läser den här lilla sidan, bland miljarder andra sidor, miljoner andra bloggar och oändligt många bokstäver? Det finns alltid en siffar på min statistik men det säger ju inte mig så mycket, eller hur? Vem är du framför data skärmen som just nu läser dessa små rader av bokstäver som fyller ut raderna i brsit på annat att göra? Hej på dig och välkommen till min lilla sida. Känner jag dig eller är du en ny person i mitt liv? Vill jag lära känna dig(jag vill lära känna de felsta faktiskt)? Sak samma, för nu tar frågorna över och det suger, det vet jag också men helt plötsligt så blev man ganska så jätte nyfiken på vilka små figurer som läser den här halvt överblivna, men med en ljusare framtid, bloggen? Fan, nu kom frågorna igen. Hur som helst, skriv en rad och berätta vem du är. Jag skulle vilja veta vem du framför den kantiga skärmen du är. Hej svejs pyamas barn! 

I wanna know you

Jag vil bli redigt jättekär i en kille som ska vara kär i mig. Fast vad jag vet så finns det  ingen sån. Inte en sån cooling som jag tycker om, som dessutom gillar mig tillbaka. Inte med den kombinationen iallafall. En av det ena eller det andra kanske finns med knappast en med båda faktorerna på rätt ställe.. Och finns det någon där ute som passar på den här beskrivningen så finns mitt nummer någonstans tillgängligt. Bara att höra av sig. Jag är duktigt och ordentligt trött på att vara en flickasom är en flicka utan en pojke vid sin sida. Det blir som lite tråkigt efter ett tag. Visst, vissa säger att singellivet är det roligaste livet du kan leva men nej, inte för mig. Jag är trött på det, ungefär lika trött som du är på att läsa mitt löpande tjat och gnäll på mina åsikter och problem. Men hur som helst så är det inte min huvudvärk, utan min huvudvärk ligger som ett mörkt litet åskmoln ovanför mitt huvud dag som natt och jag lider i princip utav singel migrän dagarna i ända. oj oj oj. Jag måste verkligen ta mig ut och stirra ut någon med potential. Hmm, undra vart jag ska börja. Om ni har några tips på potentiella grabbar eller bra "stå och stirra ställen" så finns komentar hörnan tillgänglig. Hej och baka bananpankaka

Tord, Torsten och allt annat som inte är mainstream

Vad finns det för mening med att var mainstream, egentligen. Sådär medelmåttta och likadan som alla andra. Jag vet vad jag vill vara eller rättare sagt, jag har inga jävla aning vad jag vill vara. Men jag vet exakt vad jag inte vill vara, mainstream och vanlig. Att gå runt och se ut som den som går brevid mig är en mardröm som kommer att tillslut ta kål på lilla mig. Och visst, jag kan ju gå och vara helt himla udda och se ut som vilken knasig kärring som helst, men då ska ju andra små spioner också se mig och helt plötsligt var jag inte så egen och udda längre, nu var vi visst ett antal robotar igen som går och ser likadana ut, igen... Så då prövar man alla olika sätt att bli udda igen och tillslut kommer jag väll gå runt med tröjor på benen och skor i håret eller nått. Bara för att ingen annan ska se likadan ut. Och jag vill verkligen inte ha skor i håret. Men vad ska jag göra då? Jag vill vara egen och visst är ignen perfekt och jag vill vissa dagar bara gömma mig i mängden och inte sticka ut. Men jag står då i mitt livs dilemma. Jag står framför min garderob och ska bara ta fram en helt vanlig basic tröja och ett par jeans eller nått, men så slutar det med att jag ändå ser helt jävla späjsad ut, för jag vet inte hur man ser normal ut. Det är mitt livs dilemma som jag fan inte kan lösa... Och sen när jag väl vill se helt jävla späjsad ut så går ju det också åt fanders. Men sån var jag, det har jag just nu lärt mig. Och nu börjar jag inse att ingen kommer att läsa den här texten som jag just kladdat ner.. Men det stör mig inte, för det är intre det jag vill. Jag skriver för att jag vill skriva till mig själv. Dessutoom ska jag skaffa en hund som heter Tord. Det har jag bestämt.


I know exactly what I am doing And know I'm done

Bild från i somras.. mys kväll med vänner hade det nog varit ja
Har städat hela dagen och jag svär på att  att mitt rum aldrig har varit så rent..
desutom är min lab rapport strax klar. Perfekt!

Shopping is best when you do it with people you love.


Knäppt fina oversize koftan blev min för några timmar sen, fyrahundra kronor sved det i plånboken.. aj då


och sen köpte jag den här snygga tröjmodelllen fast i smala svarta ränder med samma grund färg som denna, ljuvliga etthundrafurtionio kronor kostade den här ljuvliga saken. 

Nu klingar det inte lika högt i plånboken längre, men jag är inte bitter för det. Jag har mig nämligen haft en underbar dag med kusin och annis :) sen fick man sig ett par snygga klädesplagg oxå, iblend är livet bara bra alltså.. 

 

RSS 2.0