Att sjunga med ett vitt linne framför en massa folk

Idag sjäng jag med en massa små barn som var både tomtar, tärnor och stjärngossar och sjöng från tårna! Jag var också tärna. Julkänslan överrumplar en och mamma fyller huset med tomtar. Har bakat pepparkakor med hemma gjord deg som jag gjort med pappa. Mmm vad goda kakor det blev! Och sen gjorde vi början till ett funkis hus! Ska se hur det går. Ha det bra i vinterkylan! Pöss

Vill dela med mig


Jag sjöng på konfan. 131110

Gabriellas Sång
Amanda Strömstedt

Men Tjenare alla hårfantaster(igen)

Typ sån här färg kanske? Vad tror ni?

Jag har ju förstås inte sådär långt hår eller lugg men färgen peopole, det är färgen vi fokuserar på!
pöss

Hallå alla hår fantaster!

Jag vill färga håret.
Det bara är så, jag vill förändra mitt hår lite och en annan färg skulle ju göra skillnad..
Jag hade tänkt mig lite typ brunt med koppar i, så att det blir en varm färg. Lite trött på mitt blonda ljusa hår, men sen kommer det till efteråt, kommer jag ångra mig? Och vill jag ha tillbaka mitt gamla hår igen? Jag vet inte tills jag prövat, jag vill pröva menändå så drar jag mig lite. För tänk om jag ångrar mig eller ser hemsk ut i den nya färgen? Oj..
Sedan funderar jag på lugg igen.. Kanske inte till julen men till våren kanske? Haha, fan vad jag velar.

Vad tror ni? Hur tror ni att jag kommer att passa i en annan färg? 
Vill ha lite respons, tack :)

Länka gärna bilder på tips!

puss!

Internet kommer Internet går

Att bo i skogen är alltid inte så lätt.
Jag menar, när till och med internet företaget bestämmer sig för att inte fortsätta med sina kunder ute i skogen brevid den där tallen så är det väll illa? Snart kanske man borde inse att det inte var så smart att bo där ingen annan bor.
Men en sak är säker och det är att bor man i skogen så vaknar man upp till det vackraste landskap jag någonsin skådat nu när ett vitt täcke ramar in Sverige. Hur mycket vitt puder som helst! Då vill jag verkligen inte flytta. MMm vad jag längtar till norrlands julen med ännu mer snö, ännu mer familj(har ni sätt "Mitt stora Feta grekiska bröllop" med den hysteriska släkten? Min släkt är precis så där, bara att vi inte bruka ha bröllop utan mer bara släkt träffar vid jul, påsk eller annat och vi är minst lika högljudda om inte högre! Vi är galna och vi älskar varnadra!) och tillslut ännu mer jul!
Det är min favorit jul, stor släkt, högt ljud av skratt och kärlek och en massa snö som vi delar tillsammans, + all den maten som äts den där helgen! Oj Oj Oj, man borde ju gå upp ett antal 10 kg när man ätit så mycket!
Ja ja, Men det brukar lösa sig tillslut och buvudsaken är att man är nöjd!


RSS 2.0