Sorry

Bloggen har lidit mycket senaste veckan och kommer att fortsätta att lida nästa vecka oxå. Jag ska till Italien och då har vi en fotbollsblogg där ni kan följa vad vi gör!
http://www.ifktaby.blogg.se
Puss

Bubbly



Packing for Italy

Håller på att packa för att åka till Italien på lördag! Fatta hur skönt det kommer bli!
Najjs :D
Önska mig lycka till med packningen för jag lär behöva det.
Kärlek

Great song



Concert 180610

Fina klänningar fanns inte bara på bröllopet utan också kvällen innan. Som jag tidigare visat har vi sett prinsessan Marys klänning som var enastående vacker!

Här har vi några andra av gästernas fina klännigar.

Madeleine valde att ha en vit klänningen dagen före istället för på bröllopsdagen(vilket vi tackar för) Den vackra skönheten klädde sig perfekt i denna klänning. Hon är som en ängel den kvinnan

Bakom ser vi även Filippa Reinfeldts klännking, en knälång turkos klänning som klär henne super bra. En axlade klänningarna var heta både på konserten och på bröllopet.


Drottning Marghretes klänning var prinsess bakelse med en söt dekoration i midjan. Väldeigt gulligt måste jag säga.


Mette-Marit körde på volanger även på konserten fast i en baby rosa nyans. Tänker på bubbelgum till färgen. Skärpet i midjan var ett +


Victoria var klädd i en vacker en axlad nude färgad med släp, många + på denna klänning. Väldigt enkelt vilket Victoria passar väldigt bra i.


Kronprinsessan Mathilde var klädd i en volangklänning med volanger åt alla håll och kanter. En hot rosa färg kontrad med ett svart skärp gjorde klänningen ännu snyggare. Bra val där!

puss


Best Dressed

Förutom Kronprinsessan i sin vackra brudklänning var prinsessan Mary den med mest mode plus.

Här i en vacker silver grå klänning med vackert fall och enkel axelbandslöst liv. Allt matchat med vackra smycken som varken blev för mycket eller för lite. Perfektion!

Även på konserten kvällen innan hade Mary på sig en underbar klänning.

En nude färgad klänning utan axelband som är i flera tunna lager i kjolen som gör en rå, naturnära känsla. Livet gå långt ner på höften som visar en fin fígur. Trevligt val Mary! Nästan så att du slår Vickans klänning som var ganska lik.

Number 1 Baby!

Lagmvof+ -pStatus
IFK Täby FK 2 7 4 1 2 14 - 11 13  
IK Frej 7 4 1 2 20 - 19 13  
Skå IK 2 6 4 0 2 16 - 6 12  
Åkersberga BK 2 6 4 0 2 13 - 5 12  
Vallentuna BK Dam 2 5 3 1 1 19 - 10 10  
IF Brommapojkarna 2 7 3 0 4 11 - 16 9  
IFK Österåker FK 2 7 2 1 4 16 - 16 7  
Spånga IS FK 2 7 0 0 7 6 - 32 0  

Mitt älskade lag ligger på första plats i serien nu!

Serie 1:a baby!!

Stolt skadad spelare!!

Puss

10 of them

Brudparet tillsammans med de 10 brud näbbarna. Från vänster Vera Blom, 6 år, Catharina Amalia, 6 år, Giulia Sommerlath, 14 år, prinsessan Ingrid Alexandra, 6 år, Vivien Sommerlath, 15 år, Madeleine von Dincklage, 11 år, Leopold Sommerlath,7 år, Ian De Gee, 8 år, Hedvig Blom, 11 år, och prins Christian, 4 år.

Otroliga barnen(pkej, den äldsta är lika gammal som jag men de flesta är yngre) som gick med/framför i kyrkan och rykten säger att de kastade blomspill från sina buketter på varandra(även prinsar och prinsessor är busiga och uttråkade)

Puss

Once in a life time..

Måste bekänna att jag sitter och kollar på prinsess bröllopet och inte nog med det, jag spelar till och med in det för att föräldrarna ska kunna få se på det vackra bröllopet.
De vackra brudparet skötte sig galant och nu är det ingång för middag.

Själv blir det sallad med egen gjord pizza bröd. Yummy!

puss


Wedding Bells

Drottning Margharete av Danmark hade en underbar grön klännnig på sig med ett vaskert skärp som satte pricken över i'et.

Charlene Wittstock, prins Albert av Monacos flickvän hade en Extremt vacker beige/sand färgad, docl enkel klänning med en tunn kofta över. Mycket vackert!

Opera sångerskan Malena Ernman var gäst på bröllopet och hade en vacker safir blå klänning med en vacker huvud kreation i samma nyans. Fint fint val av den blonda sopranen.

Detta kan vara den mest vågade klänningen av alla på bröllopet av gästerna. Kronprinsessans kusin Patrick Sommerlaths tjej hade denna röda klänning med smala axelband och tyg rosor över bysten.

Prinsessan Maxima kom i en extremt vacker sjöjungfru inspirerad klänning i grå spets. Skurningen hade ett vackert 60-tals stuk.

Drottning Sonja hade en trendigt rätt färgad klännig, en het korall färgad klänning med axlarna fint om svepna med lösa tyg bitar(hittade inget bättre ord). Väldigt fint vikt över bysten och överkroppen.

Prinsessan Märta-Louise Hade en somrig fin rosa klännning med fina detaljer så som veckad kjol och en snygg axelbandslös skärning.

Mette-Marit, prinsessa av Norge, var klädd i en underbar himmelblå klänning med ett fyrtal lager av volanger. Fint val Mette-Marit!


Drottning Silvia var otroligt vacker med en blek rosa spetsklänning med långa armar. Snygga smycken har drottningen med bland annat det barasilianska diademet.
Dottern, Prinsessan Madeleine har en himmelsk blå, lite mörkare i nyans än Mette-Marits klännig som är i liknande design, med många volander och fin 60-tals skärning.

Dessa är några av de vackra klänningarna som vi sett på Kungliga bröllopet. Möjligtvis kan det komma fler bilder på gästerna i sina vackra kläder.

puss

Bride in White

Nu är Kronprinsessan officiellt gisfta och vackra är dom!
Naturligt vackra Viktoria bär en underbar klänning med extrema 5 meter släp: Designad av Pär Engsheden. Klänningen är pärlvit i dubbelsidig sidenduchesse . Med Korta ärmar, rundad låg hals som börjar långt ut på axlarna med ett stort brett skärp i midjan.

På huvudet har Kronprinsessan en krona som Drottningen bar på sitt bröllop 1976 som var en gåva från Napoleon till hans fru på tidigt 1800 tal. Diademet är gjort i guld, pärlor och kameér. Med en riktig kunglig känsla på diademet är det fäst med myrtenkvist som är en tradition i Bernadotte släktet.

Slöjan som hon bär är gjord av brysselspets och är Drottnings Sofias gamla slöja från 1858 och bars både av Drottning Silvia och även andra svenska drottningar, och nu även Kronprinsessan.

Brudbuketten är inspererad av svensk försommar med endast vita blommor, blandade svenska traditionella blommor samt vissa exotiska. De blommor som fanns med är: liljekonvalj, ros, phalaeonopsisorkidé, pion, klematis, rosenskära, doftranka, luktärt, fänrikshjärta, mårbackapelargon, amazonlilja, gardenia, azalea, löjtnantshjärta, också den traditionella myrten från Sofiero.
Buketten i en fri droppform som hänger vackert i Viktorias hand.
Victorias bröllopsklänning.

A Friend Like U

Joshua Radin
______________________________________________________________________
I like the way you’re not afraid
You got the world planned in your mind
People say you cannot do
Well they don’t know a friend like you
.
The girl you loved has gone away
Still too young to know her heart
She’ll return you’re love renewed
Cause she’ll never find a friend like you
.
When I had no one to call
All the world had shut me down
I showed up at your door so blue
I thank God I had a friend like you
.
Many times I’ve gone without
A home, a meal, a pair of shoes
If you had 3 you’d give me 2
Their ain’t no other friend like you

Är världen vaken?

Är hemma från träningen och är ny duschad och känner mig som en helt ny person!
Det enda problemet är att jag tror liksom att det är mitt på dan och alla ska vara vakna medans resten av världen(inte mitt hus dock) sover!
ite skumt men en skön känsla av att jag verkligen lever livet! :
Kärlekspaket

Spritter i kroppen

Jag ska nu snart åka och träna! Whihiiii!!
Jag hatar mitt knä och det ända jag vill är att få träna järnet!


Kärlekspaket

What I want

Nikon D3000 + 18-55mm objektiv
please!

I wonder what would have happened..

Undrar vad som hade hänt om jag fortsatte med simningen?
Hada jag blivit världsbäst eller blivit en av många halv bra eller skulle jag sakta ha blivit en sån som tror att jag är bra men egentligen är superdålig?
Jag undrar om jag hade blivit något?
Missar jag något i livet?

Ibland undrar jag sådana saker. Tänk om....

Men jag vet att jag gick miste om en sak, alla kompisar jag hade där. Alla som jag helt plötsligt slutade prata med. Jag saknar er. Även om jag pratade mycket med er eller inte, ni betydde mycket för mig!
Saknar er..

Jag vet också att jag faktiskt saknar simningen iblend. Att få vara fri i vattnet som jag älskade så mycket. Att få sparka i vattnet för att få fart och jag saknar till och med känslan av mjölksyra och sena drag i tårna som man fick ideligen.
Jag saknar det...

Undrar vad jag ska göra...



Kärlek

On Thursday

På trosdag ska jag och min bästaste mamma åka till stan och kolla på både sköningarna Joshua Radin och Salem Al Fakir. På Love Stockholm festivalen har dom sköna gratis föreställnngar och dessa är några av dem! 
Jag är überglad och kan knappt vänta!


Kärlekspaket

Solar

Ligger här i solen och lapar i mig sol!
Det måste vara skönaste känslan i världen! Att ha sommarlov, ligga i solen, helt själv hemma, Joshua Radin på Spotify och solglasögon.
MMMmm... Mitt liv är nog ganska underbart


Kärlek

Smultron


Det första för året! Solvarmt och blodrött super sött smultron!
Det är karlek på riktigt!

kärlekspaket

I don't want to forget about you

Ibland träffar man nån trevlig person sm fanns i ditt liv förut, men av någon outgrundlig anledning så slutades man ses.
Idag var en sån dag.
Jag träffade mycket folk jag inte sätt på länge :/
Jag kom på hur mycket jag saknat dom och att ja vill hålla knotakten bätte. Men hur gör man det utan att den där konstiga stmningen uppkommer och jag blir nervös och säger en masssa konstiga saker som inte ens jag förstår..
Men huvudsaken är att ni som känner mig, vare sig det var längesen eller yligen vi sågs, jag är konstig, jag vet och jag är stolt över det och älska mig för att jag är konstig!
Pussar på alla er som jag känner, och er jag inte känner

Matilda e här

Vi sitter på golvet och pratar om allt mella himmel och gjord :)
Sköna bruden med trasiga strumpbyxor.
pöss på er :)

Good Luck My Friend

Idag åkte min bästaste barnbarns kompis till Irland med en polare på ridläger i 2 veckor. Jag saknar henne redan och om det inte räcker med det så åker jag bort 2 dagar innan hon kommer hem :P
Jaja, hoppas hon har det überbra i irland och hoppas det ser ut precis som jag tror/hoppas att det gör :D
Hoppas hon bor i en sådan där stuga som är typiskt england/irland/skottland :D

Kärlekspaket

Mamma Fotvårdare

Min mamma hade precis sin första kund hemma som inte var en familjemedlem(stolt) Det var egentligen bara en "patient" men det blev 2 :) Tjejerna som blev fotvårdade var gamla kompisar så det var inte några främlingar.
Bra jobbat morsan!


Clothes

Jag har för mycket kläder!
Jag trodde inte att en tjej kunde ha det men ni ska se hur det ser ut på mitt rum.. Gigantiska högar med kläder, både såna jag vill ha och vissa jag inte vill ha och en hög med kläder som jag är osäker på. Haha.
Shit, jag borde verkligren rensa oftare :P
Kärlekspaket

Cloudy


Sommarlovet har inte varit nån höjdare så lönge det har varat.. Bara moln och regn och max 1 timme sol på 3 dagar..... Det är inte roligt men man kan ju kanske hitta på andra saker att göra.

Kärlekspaket

Ont i huvudet!

Är skiiiit trött och har ont i huvet och tänker stänga in mig och kolla på film. Dessutom regnar det..
Jäätttee bra start på sommarlovet...NOT



Kärlekspaket

How you doin'?


Gotta love Joey!
F.r.i.e.n.d.s in my heart

New shoes- Paolo Nutini

It is 60's flow! :)
______________________________________________________________________________________________
Woke up cold one Tuesday,
I'm looking tired and feeling quite sick,
I felt like there was something missing in my day to day life,
So I quickly opened the wardrobe,
Pulled out some jeans and a T-Shirt that seemed clean,
Topped it off with a pair of old shoes,
That were ripped around the seams,
And I thought these shoes just don't suit me.
-
Hey, I put some new shoes on,
And suddenly everything is right,
I said, hey, I put some new shoes on and everybody's smiling,
It's so inviting,
Oh, short on money,
But long on time,
Slowly strolling in the sweet sunshine,
And I'm running late,
And I don't need an excuse,
'cause I'm wearing my brand new shoes.
-
Woke up late one Thursday,
And I'm seeing stars as I'm rubbing my eyes,
And I felt like there were two days missing,
As I focused on the time,
And I made my way to the kitchen,
But I had to stop from the shock of what I found,
A room full of all off my friends dancing round and round,
And I thought hello new shoes,
Bye bye them blues.
-
Hey, I put some new shoes on,
And suddenly everything is right,
I said, hey, I put some new shoes on and everybody's smiling,
It's so inviting,
Oh, short on money,
But long on time,
Slowly strolling in the sweet sunshine,
And I'm running late,
And I don't need an excuse,
'cause I'm wearing my brand new shoes.
-
Take me wandering through these streets,
Where bright lights and angels meet,
Stone to stone they take me on,
I'm walking to the break of dawn. [x2]
-
Hey, I put some new shoes on,
And suddenly everything is right,
I said, hey, I put some new shoes on and everybody's smiling,
It's so inviting,
Oh, short on money,
But long on time,
Slowly strolling in the sweet sunshine,
And I'm running late,
And I don't need an excuse,
'cause I'm wearing my brand new shoes.
-
Hey, I put some new shoes on,
And suddenly everything is right,
I said, hey, I put some new shoes on and everybody's smiling,
It's so inviting,
Oh, short on money,
But long on time,
Slowly strolling in the sweet sunshine,
And I'm running late,
And I don't need an excuse,
'cause I'm wearing my brand new shoes.
-
Take me wandering through these streets

long time no see

Från typ förra veckan :)
::::::::
Kärlek

Vegetable car

Baby, you don't even know me
But one day I'll get up the courage as you pass by You'll see
Oh baby, one look just might save me
I need you to slow by the corner, stop right in front of me
-
Till then I see you hopefully through
I do wish that you'd ask me to ride along
It wouldn't be wrong to tell more than I know about you
-
She drives a vegetable car
Diesel Mercedes green 2-door
I barely know who you are
Lisa Loeb glasses, I'd sure like to ask you to stay
-
Baby, I need you to save me
The one thing that my heart requires is that you admire me
-
Till then I see you hopefully through
I do wish that you'd ask me to ride along
It wouldn't be wrong to tell more than I know about you
-
She drives a vegetable car
Diesel Mercedes green 2-door
I barely know who you are
Lisa Loeb glasses, I'd sure like to ask you to stay
-
How do I know why the sight of you makes me weak
Each time I see you turn on to my street
Your hair is always up in a bun
This girl's the one
-
She drives a vegetable car
Diesel Mercedes green 2-door
I barely know who you are
Lisa Loeb glasses, I'd sure like to ask you to stay
-
Don't go
-
-
Joshua Radin, (GOOD MUSIC people!!)


Alexander Wang

Alexander Wang resort 2010 fashion 318292
Alexander Wang resort 2010 fashion 318293
Alexander Wang resort 2010 fashion 318304
Alexander Wang resort 2010 fashion 318288
Alexander Wang resort 2010 fashion 318295
Alexander Wang resort 2010 fashion 318309
Alexander Wang resort 2010 fashion 318303

Gaah

Hungrig!
Kanske borde äta nått.. Haha
::::::::::::::
Kärlek på er

100610

Jag och broder i avslutnings stass med fiina rodsen man fick av läraren samtidigt som betygen.
KLänning- second hand
Jeans jacka- mammas
skor- Bronx
(orkar inte berätta vad broder har på sig men undrar ni så är ni välkomna att fråga)
______________________________________________________________________________________________
Men efter skolavslutningen bytte jag stass och nu ser jag ut så här:
Och utan koftan
(bortse att jag ser ut som en 50m bred midja/rumpa)
Allt kommer faktiskt från GIna tricot vilket jag själv blev ganska förvånad över(haha)
Brukar inte ha mycket gina kläder, men antagligen tillräckligt mycket för att kunna ha en hel outfit :P
:::::::::::::::::
Kärlek

today is gonna be the day

Dagen har varit fulländad :)
Mycket skoj och massor gjort!
Först var det avslutning och betyg och rektor snack, ja ni vet hur det är :P (vi sjöng till och med "den blomstertid nu kommer")
Sen så var det den traditionella avslutningslunchen med mamma och brorsan, pappa kunde inte komma tyvärr, som vi gör varje år
Efter det var det hem och städa(haha, jag vet, värsta livet man kan ha va? ;P) Men fint blev cet tillslut och jag ar för en gångs skull städat på mitt rum :)
Sen bar det av till Rydbo skolan(min gamla skola jag älskar så innerligt, mitt eget lilla byllerbyn) och var där på skolavslutar festen, inte mycket att göra men träffade roligt folk :D
Efter det var klockan typ 7 och pappa o broder kom och hämta mig från skolan för att åka till grannen.. Sen har vi suttit där hela kvällen tills nu och slappat(mina grannar är ju bäst asså).
Vi har inte varit hemma på grund av att mamma inte lät oss vara hemma för att hon har ett tjejparty med jobbarkompisar.... Så vi blev utkastade! Skam..
jaja. Kul har dagen varit och jag stortrivs med att ha sommarlov :D
Kärlek

15.09.23

Hur patetiskt kan man ha det.. Jag inleder mitt sommarlov med att städa mitt bomb nedslag kallat sovrum..
Skulle ha gjort det för ca 1 månad sen men har struntat i det och den skiten låg kvar, så nu går jag och städar mitt lilla rum..
Haha, värsta livet man kan ha ;)
Kärlek

Summerbreak for real!

Nu har jag SOMMARLOV! I 2 och en halv månad är jag skolfri och kan göra vad jag vill!(nästan)
Jag ÄLSKAR sommar!!
Kärlek på er

Summerbreak

Imorgon har jag sommarlov!
Jag är SÅ HÄR<------------------------------------------------------------------------------> mycket taggad för sommar!
KÄRLEK

Countdown

Om 11 timmar och ca 30 min har jag sommarlov!
Wohoo!!!!
____________________________________________________________________________________________
Det är idag 26 dagar kvar tills jag har opererat mitt knä och sitter hemma och är förmodligen ganska utmattad.
____________________________________________________________________________________________
Idag är det 17 dgar tills jag åker till Italie med laget och ska vara där i en vecka drygt.
Jag LÄNGTAR!!
____________________________________________________________________________________________
Kärlek

Choise, it sucks

Idag hhade vi Choise day/elevens val dag. Det suger totalt, faktiskt. Fast än jag har bild. Jag får göra exakt, och jag menar i princip exakt vad som helst. Jag kan sitta en hel dag och kladda lite på ett papper.
För det är helt okej..
Men imorn har jag ialla fall ett projekt till mig själv, att försöka rita av Adrey Hephburn eller i alla fall en bild av den där vackra bruden. Hoppas det blir bra och blir det bra så kanske världen kan få se..
Ett redan tillgängligt foto på den vackra unga damen.
.
Kärlekspaket

team photo

Från Vårruset förra veckan

Forever


And the wedding is tomorrow..

Sitter här i min klänning och skor som jag ska ha på mig imorn då jag ska på bröllopsmiddag hos min Farbror och hans tjej, då fru. Ska bli jäätteroligt och jag kommer nog lägga upp bilder senare.
Käärlek

Prioritize

Well, what to prioritize..don't know but I'll figure it out.
Wish me luck

I'm just fine, soon enough

When I have find my way out


True Beauty



Snacka om naturlig skönhet utan att fixa till sig för mycket!

Love it, Natural beauty

My Inspiration

Chloë Sevigny:

Den coola tönten


Våga bryta stiligtr med naturligt, gillar jeans jacka på räda mattan


Shystaste festival outfiten, klänningen, solglasögonen, väskan, till och med sandalerna med strumporna i var coola i samband med dessa snygga plagg.

Alexa Chung:


First of all, whats there not to love about this? Det är ju perfekta klädval till denna snygga människa!


Second of all, Allt är vintage!


And third of all, Hon Vet hur man ska klä sig för festivalen! Kan det bli bättre?

Mary-Kate Olsen:

Tjejen som vågar ha på sig vad som helst, Och gör det snyggt!


De pösiga, långa klänningarna tillsammans med de perfekta acessoarerna! (kolla bara efter-stranden lockarna i det slarvigt uppsatta håret, kalas bra för mode älskare)


Håret, hallå håret! Vackert? Svar JA!

Ashley Olsen:


Gör den vanliga grå tishan till en snygg röda mattan top! Helt naturlig.




De enkla men ack så så snygga outfitten.



Det som båda systrarna delar, att klä sig "gubbigt" men jäkligt snyggt!


Kärlek

Mysteriously Beautiful


Afghan Gula, en tjej(nu kvinna) från Afghanistan som blev första sida på Natioanl Graphic år 1985.

Världens vackraste ögon som jag bara inte kan sluta kolla på.

kärlek

The definition of Peace


Even though this ain't famous

Jag bli så himla glad när jag ser att det är några få som ser min lilla blogg.
Och blir nästan barnsligt glad när jag ser att någon kommenterat oxå :)

Min dröm med den här bloggen är ju att den ska bli stor och populär men jag nöjer mig helt och hållet med mina stammisar och älskar er för att ni läser den.
Det betyder otroligt mycket för mig!
FAMNIG HJÄRTA Kudde röd Längd: 40 cm Bredd: 101 cm
kärlek

Deep down I know

Deep down I know I'm not a stupid girl
but still I make all those mistakes
Jag ska säga det, svaret på det som har hållit mig under ytan, svaret som gör att jag kan se fram emot det jag vill!
Jag ska våga..
Jag ska
Jag hoppas att jag vågar
Jag måste bestämma en tid till att säga det här..
Skit, självförtroendet hoppade från 100 till 0 på en hundradels sekund
Deep down I know I'm not a stupid girl
but still I make all those mistakes, yeay
I know there's a lot of stupid girls in this world
but I don't want to be like them.

Vårruset... eller vårlunkan..

Idag har jag sprungit gått vårruset, för jag har ju gjort illa mitt lilla förbaskade knä så jag kan inte, nej fel, får inte springa så långt.
min brillianta tid var ca 49 min för att gå 5 km och springa ca 100 sista meterna med ett pajat korsband.
Ganska stolt ändå! :)

One of those days

Joshua Radin:
Wait right here
Was all she said to me
And so right here I stay
Time has reached our home
And I've been left alone
It's carried him away

And everyone keeps saying
Nothing helps but time
Time is all I own
The timings stop replaying over in my mind
I watch the hours slow down

So I crawl underneath my blanket
Where I can hide away
I know I can't take it
'Cause I see now
It's just one of those days

Now a year has passed
Alone I stay inside
And I await the rain
To wash away your face
So I don't have to hide
The sight of you is painful

So I crawl underneath my blanket
Where I can hide away
I know I can't take it anymore
'Cause I see now
It's just one of those days

I can't stop
Seeing your face
I can't stop
Seeing your face
Everyplace

So I crawl underneath my blanket
Where I can hide away
I know I can't take it anymore
'Cause I see now
It's just one of those days (yeah)

Kärlek


RSS 2.0