Wedding Bells

2010-06-19 @ 18:37:35
Drottning Margharete av Danmark hade en underbar grön klännnig på sig med ett vaskert skärp som satte pricken över i'et.

Charlene Wittstock, prins Albert av Monacos flickvän hade en Extremt vacker beige/sand färgad, docl enkel klänning med en tunn kofta över. Mycket vackert!

Opera sångerskan Malena Ernman var gäst på bröllopet och hade en vacker safir blå klänning med en vacker huvud kreation i samma nyans. Fint fint val av den blonda sopranen.

Detta kan vara den mest vågade klänningen av alla på bröllopet av gästerna. Kronprinsessans kusin Patrick Sommerlaths tjej hade denna röda klänning med smala axelband och tyg rosor över bysten.

Prinsessan Maxima kom i en extremt vacker sjöjungfru inspirerad klänning i grå spets. Skurningen hade ett vackert 60-tals stuk.

Drottning Sonja hade en trendigt rätt färgad klännig, en het korall färgad klänning med axlarna fint om svepna med lösa tyg bitar(hittade inget bättre ord). Väldigt fint vikt över bysten och överkroppen.

Prinsessan Märta-Louise Hade en somrig fin rosa klännning med fina detaljer så som veckad kjol och en snygg axelbandslös skärning.

Mette-Marit, prinsessa av Norge, var klädd i en underbar himmelblå klänning med ett fyrtal lager av volanger. Fint val Mette-Marit!


Drottning Silvia var otroligt vacker med en blek rosa spetsklänning med långa armar. Snygga smycken har drottningen med bland annat det barasilianska diademet.
Dottern, Prinsessan Madeleine har en himmelsk blå, lite mörkare i nyans än Mette-Marits klännig som är i liknande design, med många volander och fin 60-tals skärning.

Dessa är några av de vackra klänningarna som vi sett på Kungliga bröllopet. Möjligtvis kan det komma fler bilder på gästerna i sina vackra kläder.

puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback