Håret.

2011-07-11 @ 22:21:50
Håret som på oss flesta bekläder våra huvuden är ett känsligt ämne. För det finns så många olika tankar och argument för avd som är eller inte är.
För vissa individer är det bara något som är i vägen för ögonen, kliar i nacken eller helt enkelt stör i vardagen. man klipper, eventuellt rakar av sig rubbet för så lite stör moment som möjligt. denna grupp innebär flest killar men även tjejer gör detta.
För andra så är det i princip heligt. Man blir gråtfärdig så fort man nämner en frisör. Håret är väldigt privat för dessa människor.
Sen finns det dom som anser att håret är en accesoar som gärna alterneras med någon månads mellanrum. Tillslut med för lite hår att klippa i så att det blir ett halvhjärtat försök att färga håret för att upfylla sitt behov av förändring.
En yttligare typick grupp är dom som ända sen barnsben haft samma hårlängd, hårfärg, frisyr helt enkelt sedan de sprang på barnsben.  Våga alternera dig själv människa!

Jag känner nu hur totalt värdelöst det här inlägget blir, men bättre än ingenting, right?

Jag ser mig själv som en klar typ 3. Den som tycker att håret är till för att förändras och blir det fult, ja då växer det väll ändå ut igen om ett tag. Tålamodet är kort och det långa håret man funderar på blir lixom aldrig riktigt av.. Istället blir det oftast kortare...

Knasigt värre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback